European Connected Car Forum is part of the Informa Tech Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Agenda
Show Filter
13:30 - 14:00 30 mins
Refreshments & Registration
14:00 - 14:30 30 mins
Welcome & Introduction
  • Rutger Van Der Wall - Senior Vice President, Product Management, Insurance, LexisNexis Risk Solutions
  • Paul Stacy - Director of Automotive Development, EMEA, LexisNexis Risk Solutions
14:30 - 15:00 30 mins
Info
It’s About Learning Fast. The Art of Data Science and Analytics
  • What we have discovered on consumer behavior
  • Case studies on retention
  • What we have learnt on ADAS
  • Beyond monetization
15:00 - 15:45 45 mins
Innovation Game
15:45 - 16:00 15 mins
Coffee Break
16:00 - 16:45 45 mins
Info
The Elephant in the Room
  • Ruth Boardman - Partner, Bird & Bird
  • Compliance, consumer protection, permission management
  • The risks and how we can mitigate them
16:45 - 17:15 30 mins
Info
Customer Experience & Consumer Journey
  • Andrea Sroczynski - Managing Director, SBD Automotive
  • What does the consumer feel and think
  • What does the consumer process look like
  • Where are there common areas across automotive and insurance
17:15 - 17:30 15 mins
Coffee Break
17:30 - 18:00 30 mins
Car Manufacturer Case Study
18:00 - 18:15 15 mins
Summary & Closing Remarks
18:15 - 18:45 30 mins
Networking Drinks
18:45 - 21:45 180 mins
LexisNexis RIsk Solutions Hosted Dinner