TU-Automotive Detroit is part of the Informa Tech Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Jun 04
Show Filter
10:00am - 2:00pm 240 mins
Info
SITE VISIT
Test Track Site Visit To The American Center For Mobility

The TU-Automotive Detroit site visit gives you the unique opportunity to see ACM's real-world test environment, one of the largest in the state of Michigan. ACM is a testing and product development facility for future mobility, which features some of the most challenging environments in the country including:

  • 2.5-mile highway loop
  • Two triple overpasses (including a public roadway)
  • Feature unique only to ACM
  • 6 x 6 lane interchange
  • Boulevard, with signalized intersections
  • 1.5-mile urban arterial road and User-Defined Area (UDA)

The tour will also provide an overview of the technical capabilities offered to testers. 

This site visit is exclusively available as part of Ultimate and Networking Passes and includes return transportation to ACM from the TU-Detroit conference venue.


4:30pm - 6:30pm 120 mins
Info
VIP FILM SCREENING
VIP FILM SCREENING: FRAMING JOHN DELOREAN - BY INVITATION ONLY

360 Degree Communications (360) is excited to announce the upcoming release of FRAMING JOHN DELOREAN, a must-see for every car enthusiast!

Money, power, politics, drugs, scandal, and fast cars. The incredible story of John DeLorean is the stuff of a Hollywood screenwriter’s dreams. But who was the real John DeLorean? To some, he was a renegade visionary who revolutionized the automobile industry. To others, he was the ultimate con man. For the first time, Framing John DeLorean recounts the extraordinary life and legend of the controversial automaker, tracing his meteoric rise through the ranks of General Motors, his obsessive quest to build a sports car that would conquer the world, and his shocking fall from grace on charges of cocaine trafficking. Interweaving a treasure trove of archival footage with dramatic vignettes starring Alec Baldwin, Framing John DeLorean is a gripping look at a man who gambled everything in his pursuit of the American Dream.

Socials: @FramingDeLorean/#FramingJohnDelorean


6:30pm - 7:30pm 60 mins
Info
TU-Automotive Awards
TU-Automotive Awards & Kick Off Party
  • Dominique Bonte - Vice President & Practice Director, ABI Research
  • Alex Oyler - Head of Car IT, SBD Automotive
  • Susan Beardslee - Senior Analyst, ABI Research
  • Alexandra Heckler - Senior Associate, Booz Allen Hamilton
  • Frederic Bruneteau - Managing Director, PTOLEMUS Consulting Group
  • Lukas Neckermann - Chief Strategist, SPLYT
  • Mark Boyadjis - Global Technology Lead | Automotive Advisory Services, IHS Markit
  • Bryan Reimer - Research Scientist, MIT
  • Sam Lauzon - Automotive Cybersecurity Software Developer, UMTRI
  • Scott McCormick - President, CVTA
  • Stéphane Barbier - Chief Development Officer, TRANSPOLIS
  • Chris Wenneman - Director Alexa Automotive, Amazon Inc.
  • Faye Francy - Executive Director, Auto-ISAC
  • Mark Fitzgerald - Director - CASE Consulting, Frost & Sullivan
  • Paul Myles - Editor, TU-Automotive

A fun and informal setting to network with the innovators of the industry.

The TU-Automotive Awards are the most prestigious and anticipated awards in the connected car industry. Celebrate the talent across automotive technology the day before TU-Automotive Detroit.

You can add this on to your conference & exhibition ticket when you register.

7:30pm - 8:45pm 75 mins
Registration & Welcome Drinks (Cocktails & Canapes)
8:45pm - 9:15pm 30 mins
Awards Presentation
9:15pm - 10:00pm 45 mins
Reception & Networking
10:00pm - 10:30pm 30 mins
Awards Presentation
10:30pm - 12:30am 120 mins
Reception & Networking
12:30am - 12:35am 5 mins
Carriages
Showing of Streams
Showing of Streams
Showing of Streams
7:30pm - 8:45pm

Registration & Welcome Drinks (Cocktails & Canapes)

More
8:45pm - 9:15pm

Awards Presentation

More
9:15pm - 10:00pm

Reception & Networking

More
10:00pm - 10:30pm

Awards Presentation

More
10:30pm - 12:30am

Reception & Networking

More
12:30am - 12:35am
Carriages

Carriages

More